Mapa del metro de Buenos Aires

Por en septiembre 18, 2010 en Mapas de America, Mapas de Transportes Urbanos

mapa-metro-buenos-aires

Mapa del Metro de Buenos Aires con todas sus estaciones y calles que las rodean además de las rutas más convenientes y todas las señalizaciones.

Buenos Aires fue uno de las primeras ciudades con el transporte subterráneo por lo que todavía conserva algunas estaciones con decoración antigua y vagones hechos de madera.

Las tarifas son de $1,10 pesos argentinos que equivalen a 0,21€ ó U$S0,30 por viaje.

El horario del metro son de lunes a sábados entre las 5 y las 22:30 horas y los domingos de 8 a 22 horas.

Comparte

Comentarios

3 Comentarios a “Mapa del metro de Buenos Aires”
  1. Alvaro dice:

    ACTUALIZA LOS DATOS!!!

  2. Hilda dice:

    Steve,It was great getting to meet you and Michelle at the Toronto Con. Hope you both had a great time. Thanks once again for the Cap skceth for my nephew. We’ll have to chat about Sin and maybe even a special birthday present for the man with the braided hair 🙂 All the best!

  3. Vanessa dice:

    El passat ddrenives vaig anar a sopar amb uns companys de professif3, eren uns 12. Pre8viament havedem negociat un menfa tancat de 20€ amb el que vam quedar mes que contents no nome9s x la quantitat sinf3 tambe9 per la qualitat de la cuina, de la presentacif3 dels plats i del tracte del personal.Ens van oferir tres entrants per compartir que xonsistia en:- amanida te8bia de formatge de cabra amb maduixes.- calamars a la romana ( super frescos).- timbal de baldana, plat tedpicament tortosed qe ens va encantar tant als que erem de Tortosa con a la gent que va venir de fora. Despres vam menjar un segon plat a elegir entre:- llenguado a la salsa se bolets.- confit d’e0nec.Tant els que vam menjar un plat comL’altre els vam trobar bonedssims! Finalment en lloc de fer postre vam pactar amb l’ama del restaurant si ens podien fer un pasteds i la veritat es que ens van acceptar la proposta i el pasteds estava bonedssim. Aquest menfa ens va costar 20€/ persona i ame9s tb incloefa: pa, cafe8s i infusions, vi de la casa, aigua i cava. Realment tot un luxe, vam quedar tant satisfets que aquest proper dissabte hi tornem x dinar. Pd: ens van situar una taula gran i quadrada que va fer possible que tots ens pogue9ssim veure i xerrar tranquil-lament, vam agrair-hoPq era un sopar de feina i ens va ser mes fe0cil la conversa. A me9s la taula estava dintre del reservat del restaurant que oferia un clima edntim ideal x parlar de feina! Tot un luxe! 100% recomanable!

Comenta!